Flash player installieren

flash player installieren

Info: Adobe® Flash® Player ist ein leichtes Browser-Plug-in und Laufzeittool für Internet-Anwendungen, das konsistente und fesselnde Benutzererfahrungen. Der Adobe Flash Player für Android spielt Flash-Animationen und -Videos auf Android-Geräten ab. Juli In diesem Artikel wartet Adobe Flash Player als Download für Firefox. Die Freeware ist auf Deutsch verfügbar und hier erhalten Sie Ihr Update!.

Als u Flash in Firefox wilt laten werken, dient u de plug-in-versie te installeren, zoals hierboven uitgelegd.

Voor meer informatie, zie Waarom moet ik klikken om plug-ins te activeren? Als u deze melding ziet in plaats van Flash-inhoud, zie dan De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt en Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox.

Firefox toont een waarschuwingsdialoogvenster als de Flash-plug-in langer over een taak doet dan verwacht:. Zie het artikel Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen voor oplossingen en workarounds.

Gebaseerd op informatie van Flash mozillaZine KB. Was dit artikel nuttig? Firefox downloaden Systemen en talen Wat is nieuw Privacy. Zie de pagina Beveiligingsbulletins en -adviezen bij Adobe voor informatie over beveiligings- en stabiliteitskwesties die betrekking hebben op Adobe Flash Player en andere Adobe-producten.

Inhoudsopgave 1 Flash testen 2 Flash installeren of bijwerken 3 Flash de-installeren 4 Probleemoplossing 4. Ga naar de Flash Player-downloadpagina van Adobe en download het Flash-installatieprogramma.

Adobes downloadpagina kan een selectievakje voor optionele software zoals Google Chrome of McAfee Security Scan bevatten dat standaard is geselecteerd.

Ga naar de Flash Player-downloadpagina van Adobe. Sla het bestand d. Als u een pagina bezoekt die Flash nodig heeft, zoals de Help-pagina van Adobe Flash Player , zal u worden gevraagd Flash opnieuw te installeren.

Waarschuwing Plug-in reageert niet Firefox toont een waarschuwingsdialoogvenster als de Flash-plug-in langer over een taak doet dan verwacht: Zie Beveiligde modus van Adobe Flash in Firefox.

Ideaal voor te surfen. Maar ik gebruik deze wel naast me android telefoon en ipod. Deze hebben ruim voldoende apps aanbod.

De link die in de bovenstaande tekst staat voor flash voor android vraagt om je eerst aan te melde, maar je moet ook creditcard gegevens invullen.

Handig is dat als je die niet hebt. Ik heb de links aangepast met volgens verschillende gebruikers werkende versies.

Het valt te proberen, maar let op; er is geen garantie en de kwaliteit van de bestanden kan ook niet gegarandeerd worden.

Ik heb voor een spel via facebook flashplayer nodig op mijn asus phone pad,Android 4. Hiervoor moet een en ander aangepast worden. Kan iemand dit eens simpel in ook voor 60plussers bergrijpelijke taal uitleggen?

De installatie wordt steeds afgebroken en ik kan niet zien waardoor. Is mijn Android-versie misschien te hoog om die APK te installeren??

Of waar zou het anders aan kunnen liggen?? Het is erg lastig bij te houden wat er allemaal met Flash op Android gebeurt, met name omdat het niet meer ondersteund wordt.

Het is dus een kwestie van proberen wat je tegenkomt. Probeer daarnaast ook verschillende browsers als Firefox en Dolphin.

Maar het eerste probleem is dus dat ik die. Waar kan dat aan liggen? Dat is lastig te zeggen omdat dus geen enkele werking gegarandeerd is.

Je kunt eens proberen de KitKat apk te installeren. Ik heb een medion tablet en wil graag app downloaden van weight watchers, helaas heb ik dus die flash player nodig wat hij niet ondersteunt.

Kan iemand mij helpen? Een app die je downloadt uit de Play Store maakt als het goed is geen gebruik van Flash. Een website zou wel kunnen.

Apps moeten dan ook zonder Flash plugin kunnen werken. Klopt martijn ,op de site van WW heb ik flash nodig, maar ik krijg de app van ww mobile ook niet terwijl mijn vriendin met haar Samsung tab geen problemen heeft.

Martijn, Heb jij een tip om de site toch volledig te kunnen gaan gebruiken terwijl ik geen flash kan installeren op mijn tab. Heb je met bovenstaande informatie Flash proberen te installeren?

Als dat niet lukt is het helaas lastig. Iets wat je verkeerd doet denk ik want ik heb nergens last van..

De links zijn echter voor eigen risico want Flash wordt niet meer ondersteund. We proberen het netjes bij te houden maar een link kan wel eens breken.

Met mijn tablet Android 4. Ik heb toch een versie uit deze pagina gedownlod en het werkt prima. Misschien niet de laatste vesie maar het werkt.

Ik vind dit heel vervelend. Ik ben al een wat oudere man, maar ik heb dus geen streamvideo verbinding meer met iemand, ik krijg schermje met download de flashplayer, maar als ik dat aankil, staat er dat mijn device niet geschikt is voor flash, dit was anders wel het geval, waarom nu niet dan?

Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt. Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren. Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website, accepteer je de cookies automatisch. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu.

Geschreven door Martijn Chel Geplaatst op 2 december , Pas een instelling aan De Flash applicatie was tot voor kort via de Google Play Store te downloaden waardoor het toevoegen van Flash ondersteuning niet zo lastig was.

Flash Player downloaden Een interessante website waar je vaak veel informatie kunt vinden over extra mogelijkheden binnen Android, het rooten van je tablet en het installeren van apps die niet in de Play Store te vinden zijn is XDA Developers.

Flash Player installeren Eenmaal gedownload kun je de applicatie installeren. Meer tips en tricks Bekijk meer tips, adviezen en tricks voor Android tablets in onze uitgebreide tips database of bekijk de recente tips in ons tips archief.

Adobe lanceert Premiere Rush CC: Google Chrome werkt straks niet meer met And Adobe brengt een documentenscanner uit voor Adobe Flash Player op je Android tablet en s Een andere optie voor het spel of voor Flash?

Sorry maar ik kijk soms flirmee en nu komt er steeds dat deze plug niet ondersteund kan er mij iemand verder helpen AUB Reageer. Oke thanx heeft het zin om de html 5 app te downloaden Reageer.

HEEEL erg bedankt, ik was op zoek naar flashplayer voor android!! Ik koop nooit geen samsung meer. Koop een I-pad en je hebt hetzelfde probleem…….. Ligt aan websites die niet willen of kunnen investeren door om te schakelen…… Helaasssss Moet je niet android of apple de schuld geven als zelfs de ontwikkelaar de stekker eruit heeft getrokken.

Kneus Eerst lezen dan wat zeggen Reageer. En uit zending gemist kijk je. Jammer, Is een verouderde versie, bv spelpunt needs Ik heb even gezocht maar het lijkt erop dat er geen nieuwere versie is op dit moment.

Eerst zien dan geloven. Vooralsnog is het alles behalve verdwenen. Alvast bedankt en groetjes Els Reageer. Beste Monique dat kan helaas niet dit is helaas de laatste recebte andriod versie.

Bedankt het werkt goed Reageer. Is er nog een andere link die flash op een asus TF 4. Ik vraag me af of het dan aan Flash ligt. Beppie ik zit met juist hetzelfde probleem heb al alles geprobeerd.

Ik heb hetzelfde probleem, heb een acer en krijg de Apple ook niet geinstaleerd. Ik bedoel dat ik de app van weight watchers ook niet krijg geinstaleerd.

Zoek en gij zult vinden. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Alle tablets vergelijken Android tablets Apple iPad Windows tablets.

Reviews Tips Reacties Vragen. Honor 8X — degelijk toestel zonder unieke kwaliteiten. Huawei Mate 20 — Prima toestel, maar aanvankelijk te duur.

Wiko View 2 Plus — complete smartphone-ervaring, maar niet zonder gebreken. Oppo Find X — futuristisch toestel met uitschuifbare camera.

HP Spectre x chnd — bijna niets op aan te merken. HTC U12 Life — smartphone zonder echte bijzonderheden. OnePlus 6T — fantastisch Android-toestel met enkele kanttekeningen.

Microsoft Surface Go — compact en licht werkstation. Huawei Mate 20 Pro — nieuwe features zorgen voor te hoge prijs.

Samsung Galaxy Tab A Huawei Mate 20 Lite — niet beter dan de Honor Honor 10 — uitgebreide camera maakt een hoop goed. Asus Zenfone 5Z — te weinig, te laat.

Samsung Galaxy Note 9 — de beste Note tot nu toe.

War der Artikel hilfreich? Zur Sicherheit live casino smart gaming welcome das Installieren von Apps aus unbekannten Quellen danach wieder untersagt werden. Vorteile ermöglicht interaktive Webseiten unkomplizierte Einrichtung. Wählen Sie diese Auswahlkästchen ab, bevor Sie den Download starten, sonst wird diese unerwünschte Software zusätzlich auf Ihrem Rechner installiert, wenn Sie Flash installieren. Ein Rest-Risiko bleibt bei Benutzung des Plug-ins aber dennoch. Browser-Erweiterungen Adobe Flash Player: Voraussetzung für Racing 92 und -Spiele Werbung. Download für Firefox Bild 1 von contentElement. Flash wird oft für Animationen, Videos und Spiele genutzt. In Google Chrome ist der Player ab Werk vorinstalliert. Wurden diese installiert, muss hinterher das Flash-Plug-in einzeln im Software-Center entfernt werden.

Flash player installieren - touching

Sie lassen sich einfach über den Eintrag in der Windows-Systemsteuerung oder mit einem Rechtsklick auf das jeweilige Medium im Browser vornehmen. Bild 1 von contentElement. Einloggen, um Kommentar zu melden. Medion Akoya E bei Aldi Nord: Klicken Sie auf die Menüschaltfläche und wählen Sie Beenden.

Schakel JavaScript in je browser in voor de volledige ervaring. De hierboven weergegeven figuur is geen afbeelding, maar de daadwerkelijke Settings Manager.

Klik op de tabbladen om de verschillende deelvensters weer te geven. Met de opties in de deelvensters kunt u de instellingen voor Adobe Flash Player wijzigen.

De bovenstaande lijst met websites is alleen op uw computer opgeslagen zodat u uw privacy-instellingen kunt bekijken of wijzigen. Adobe heeft geen toegang tot deze lijst of de gegevens die door de websites op uw computer zijn opgeslagen.

Gebruik dit deelvenster om privacy-instellingen op te geven voor de websites die u hebt bezocht. Het is belangrijk er rekening mee te houden dat artikelen die zijn geproduceerd via automatische vertalingen, met inbegrip van de artikelen die zijn gecontroleerd door de Microsoft-community, fouten in het vocabulaire, de syntaxis of grammatica kunnen bevatten.

Microsoft kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor onnauwkeurigheden of fouten of enige schade ten gevolge van een onjuiste vertaling van de inhoud of het gebruik ervan.

Bekijk het oorspronkelijke Engelse artikel: Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Deze update corrigeert een betrouwbaarheidsprobleem in Adobe Flash Player in Windows 10 versie Hoe krijg ik deze update.

Microsoft Update-catalogus Als u het zelfstandige pakket voor deze update, gaat u naar de website Microsoft Update-catalogus.

Vereisten Er zijn geen vereisten voor het installeren van deze update. Gebruik de browser waar je Adobe Flash Player op wilt installeren en ga naar http: De pagina van Adobe herkent het type browser en besturingssysteem en zal de correcte download aanbieden.

Controleer of de weergegeven informatie klopt. In sommige browsers zal ook worden aangeboden om de Chrome-browser te downloaden. Geef het aan als je deze optie niet wilt.

Klik op de gele "Download now"-knop. Bewaar het bestand als daar om wordt gevraagd. Meestal zal het bestand worden bewaard in de map Downloads van de browser, behalve als je de browser anders hebt ingesteld.

Dubbelklik op de knop waar staat "Installeer Adobe Flash Player".

Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. Herstart je browser om de update af te bundesliga 2019. Met de opties in de deelvensters kunt u de instellingen voor Adobe Flash Fun games to play with casino cards wijzigen. South Africa - English. Zie Flash-plug-in - Up-to-date houden en problemen oplossen voor stappen bij het oplossen van problemen met de Flash-plug-in. Laat het darts premier league live stream deutsch via e-mail online roulette casino game als er op mijn reactie gereageerd wordt. Helaas heeft Adobe deze applicatie verwijderd waardoor je aangewezen bent op een andere manier om toch Flash content te kunnen bekijken. Firefox downloaden Systemen en talen Wat is nieuw Privacy. De nieuwste versie van de Flash-plug-in zou beter moeten presteren en minder vaak mogen crashen. Zoek naar "Pepper Flash Player". Wählen Sie diese Auswahlkästchen ab, bevor Sie den Download starten, sonst wird diese unerwünschte Software zusätzlich auf Ihrem Rechner installiert, wenn Sie Flash installieren. Diese Lecks werden für gewöhnlich durch entsprechende Sicherheits-Updates geschlossen — sofern sie entdeckt werden. Suchen Sie in der Paketverwaltung bei Ubuntu ab Version 9. Funktioniert nicht, sieht nach unseriöse Anbieter. Vorteile ermöglicht interaktive Webseiten unkomplizierte Einrichtung. Windows MediaCreationTool Oktober Flash wurde an Hochschulen gelehrt und galt als zukunftsorientierte. Aber für jene, die ihn dennoch brauchen, stellen wir ihn hier vor und nennen die Probleme und Gefahren. Download für Firefox Der Adobe Flash Player für Android ist manuell zu installieren. Und natürlich ist eine Antivirus-Software zu empfehlen, die einen Schutz beim Surfen bietet, was bei kostenlosen Antivirus-Programmen nicht immer der Fall ist. Diese Pakete sollten immer bevorzugt installiert werden, anstatt Programme von Websites herunterzuladen und händisch zu installieren.

1 thoughts on “Flash player installieren

  1. Ich empfehle Ihnen, auf der Webseite, mit der riesigen Zahl der Artikel nach dem Sie interessierenden Thema einige Zeit zu sein. Ich kann die Verbannung suchen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *